Mai jos de întrebări frecvente sunt câteva preocupări comune ale clienților noștri înainte de a achiziționa din magazinul nostru. Dacă aveți alte întrebări, vă rugăm să o trimiteți la office@lanana.ro sau ne puteți contacta telefonic 0721 133 166
Pentru a căuta un produs, vă rugăm să folosiți modulul de căutare existent în partea de sus a site-ului. Introduceți informatiile căutate, iar dacă acestea se regăsesc pe site, vi se va afița o listă a rezultatelor compatibile.
In aceasta situatie, in cadrul procesului de comanda, veti avea optiunea sa introduceti informatiile corespunzatoare adresei de livrare dorite.
In cazul in care nu va amintiti parola contului Dvs., va rugam sa folositi optiunea Recupereaza parola uitata, disponibila in pagina Acces cont.
Pentru a modifica datele din contul de client, va rugam sa va autentificati in cont si sa accesati apoi optiunea Actualizare cont, disponibila in sectiunea Contul meu.
Pentru a face cumparaturi pe acest site, este necesar sa va creeati un cont de utilizator. Acesta poate fi creat si dupa ce ati adaugat produsele dorite in Cosul de cumparaturi.
In cazul in care doriti sa modificati o comanda, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact de pe site. Va rugam sa precizati si ID-ul comenzii, pe care il puteti regasi in sectiunea Istoric comenzi.
Puteti consulta istoricul comenzilor efectuate pe site, accesand sectiunea Istoric comenzi..
Pentru mai multe informatii despre disponibilitatea produsului, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact de pe site.
In acest caz, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact.
La lanana beneficiezi de retur gratuit in termen de 14 zile calendaristice, fara a invoca un anumit motiv. Vei primi banutii inapoi in max. 5 zile lucratoare. Mai multe detalii aici: Politica de Retur
Pentru a te asigura ca alegi marimea potrivita, va trebui sa verifici cu atentie tabelul de marimi. De asemenea, poti solicita asistenta si informatii suplimentare la numarul de contact: 0721 133 166
V-ați abonat cu succes!